FTX

FTX-ventilation – ett modernt och effektivt system

Vi har stora kunskaper och lång erfarenhet om FTX-ventilation. Våra svensktillverkade FTX-aggregat lämpar sig perfekt för hus, villor, lägenheter och offentliga lokaler som exempelvis kontor.

Är det dags att byta ut ditt gamla FTX-aggregat där hemma mot ett nytt med modern och miljövänlig teknologi? Vi hjälper dig att hitta en lösning som går att installera i din bostad utan störande ingrepp. Vi kan projektera ett aggregat som bland annat har dessa fördelar jämfört med ett äldre system:

  • Effektivare ventilation.

  • Högre verkningsgrad.

  • Bättre värmefunktion.

  • Högre luftflöden.

  • Det för mindre oväsen.

  • Hög driftsäkerhet.

  • Enkelt handhavande.


FTX-ventilationstekniker

Vi installerar även energisnåla och effektiva fläktar som är anpassade till din FTX-ventilation. Detta bidrar till en väsentlig sänkning av dina energikostnader. När vi hjälper dig att byta till ett nytt energieffektivt FTX-aggregat så hjälper vi dig att ta ett steg mot en grönare framtid genom att skapa klimatanpassade bostäder med hjälp av miljövänliga FTX-installationer.

Boka in ett möte med oss så kan vi tillsammans komma fram till en FTX-lösning som passar just din bostad. Det är viktigt att installera en takfläkt, kanalfläkt eller ventilationssystem som är anpassat till dina behov och din dagliga användning.

ventilation Stockholm FTX

FTX – mer information

Ett FTX-system innebär ett ventilationssystem med roterande värmeväxlare på vinden. Det är ett kostnadseffektivt och okomplicerat system som utvinner värme ur ventilationsluften. Med ett modernt FTX-system återvinns upp till 86 procent av husets värme samtidigt som du får en perfekt ventilation. Detta är helt klart den bästa lösningen som du ha en så bra värmeåtervinning som möjligt.

Överför både värme och kyla

Den roterande värmeväxlaren överför både värme och kyla vilket gör att den fungerar både på vinter och sommar. Systemet fungerar lika bra till mindre hus och större fastigheter. Energimyndigheten har gjort tester som visar att ett FTX-system i en välisolerad bostad kan ge en energibesparing på ungefär 6 000 kilowattimmar per år.

FTX-system fungerar som alla relationer: du måsta vårda dem. Att lära känna sitt system och abonnera på luftfilter är två enkla sätt att bli en smart FTX-ägare. Teckna ett filteravtal med oss!

Våra kunder är privatpersoner, villaägare, bostadsrättsföreningar , fastighetsägare, förvaltare och företag i hela Stockholmsområdet.

 

 

 

ventilation Stockholm FTX

Spara energi med ett modernt FTX-system