Om företaget

Installation och service av ventilation

Vi är ett konsult- och installationsföretag med installation av FTX-ventilation, radonsanering och energieeffektivisering av flerfamiljshus som specialiteter. Vi installerar och utför service på alla typer av ventilation och system som finns på den svenska marknaden. Ventilationsaggregat, värmeväxlare och FTX—system är några av våra specialiteter. Vi har genom åren hjälpt många kunder att få bättre luft och lägre energikostnader och har många trogna och återkommande kunder. 

Vi utför uppdrag inom ventilation för villaägare, bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare – och förvaltare i hela Stockholms Län.


experter på ventilation

Snabb och pålitlig ventilation

Vi står för snabb och pålitlig installation och service med bästa slutresultat. Har du behov av bättre ventilation i ditt hus, din lägenhet, villa eller bostadsrättsförening så ska du vända dig till oss. Vi kan ge dig en kostnadsfri rådgivning som hjälper dig att hitta rätt ventilation just för dig.

Vi har stor erfarenhet av olika slags uppdrag inom ventilation i Stockholm. Vi har kunskaper om hela processen, från ritbordet till den dagliga driften. Våra välutbildade konsulter, installatörer och ventilationstekniker kan ta hand om samtliga uppdrag från början till slut. För dig som kund blir detta både smidigt och ekonomiskt fördelaktigt eftersom du inte behöver koppla in flera olika företag för att utföra projektet. 

Bland våra kunder finns såväl bostadsrättsföreningar, kontorsfastigheter, sr och privatpersoner och vi uppför även serviceuppdrag åt andra företag som har många större uppdragsgivare.

Kontakta oss om du är intresserad av att ta del av ytterligare referenser, om du vill veta mer om hur vi arbetar eller om du vill begära en kostnadsfri offert på ventilation i Stockholm. Oavsett om du behöver mindre hjälp med att finjustera ventilationen i hemmet eller om du behöver en helt ny installation kan vi hjälpa dig. Självklart har vi alla certifikat och den behörighet som krävs för att utföra uppdragen på ett fackmannamässigt sätt.

delar av ventilationssystem

Välkommen att höra av dig till oss för mer information och offert