Ventilation Göteborg

En erfaren expert på ventilation i Göteborg

FTX-gruppen erbjuder ett brett utbud av tjänster inom ventilation i Göteborg. Vi projekterar, installerar och utför service inom FTX och andra typer av ventilationsanläggningar. Bland våra kunder finns både privatpersoner och företag. Kontakta oss om du är i behov av våra tjänster inom ventilation, bland annat dessa områden:

  • FTX - installation av aggregat och system

  • Radonmätning

  • OVK-besiktning

Vi utför våra tjänster inom dessa områden i Göteborg med omnejd. Du kan läsa mer om hur vi arbetar längre ned på sidan. Kontakta oss via mail eller telefon så återkommer vi med en offert inom kort.

E-post: [email protected]

Telefon: 031-797 20 60

​​FTX Gruppen Sverige AB
Åvägen 24
412 51 Göteborg


ventilation Göteborg

Heltäckande service inom ventilation

När du anlitar oss får du hjälp med alla aspekter av ditt ventilationssystem. Du får hjälp med att hitta de bästa produkterna, planeringen och installation. För oss är det alltid viktigt att våra kunder får det rätta stödet i sitt ventilationsprojekt.

FTX-aggregat

Vi hjälper dig självklart att installera ett FTX-system – en modern och miljövänlig form av ventilation. Vi installerar FTX-aggregat av svenskt fabrikat som fungerar utmärkt i de flesta sammanhang där det finns behov av riktigt bra ventilation. Villor, lägenheter, hus och allmänna miljöer som kontor, sjukhus med mera – låter du oss utföra en FTX-installation får du en bättre inomhusmiljö samtidigt som du är med i omställningen till ett hållbart samhälle.

Det är inte ovanligt att ventilationen fungerar dåligt i fastigheter. Det gamla ventilationssystemet är slitet och har tappat prestanda vilket kan leda till dålig luft, fukt och mögel. Det finns även samband mellan dålig ventilation och allergier och astma. Med ett nytt och effektivt FTX-system stoppar du dessa system redan innan de uppstått.

Med vår långa erfarenhet av ventilation och luftmiljö kan vi bedöma vad just din fastighet behöver – inte bara för att skapa en bättre luftmiljö utan även för att skapa besparingar inom el och värme. Vi samarbetar med ett flertal olika yrkesgrupper inom branschen kan vi erbjuda helhetslösningar där vi har alla aspekter i en byggnad i åtanke när vi skapar ett system. Vi monterar, demonterar, underhåller reparerar FTX och andra typer av ventilation i hela Göteborg med omnejd.

OVK-besiktning

Vi utför även obligatorisk ventilationskontroll (OVK-besiktning) i Göteborg. OVK infördes på 90-talet när stora problem upptäcktes med inomhusmiljöer i offentliga lokaler som skolor, sjukhus och flerfamiljsbostäder med mera.

Syftet med OVK-besiktning är att skydda de som bor och verkar i lokalerna samt att se till att byggnaderna inte drabbas av mögel och andra fuktproblem. I samband med besiktningen kan vi också ge dig förslag på hur du kan minska energiförbrukningen utan att det påverkar inomhusmiljön negativt.

Är det dags för en OVK-besiktning i din fastighet? Välkommen att kontakta oss – vi har lång erfarenhet av att utföra OVK-besiktning och har de certifikat som krävs.

Radonmätning

Varje dag utsätts vi för olika former av strålning. I hemmet, på jobbet – överallt utsätts vi för strålning. Radon är en av de vanligaste typerna av strålning. Om en byggnad har för hög halt av radon i luften måste den sänkas för att den inte ska ha en negativ påverkan på de boendes hälsa.

Eftersom radon är osynligt och inte heller luktar krävs det en professionell radonmätning för att man ska kunna bli av med problemen. Vi har lång erfarenhet av radonmätning och löser alla problem på ett proffsigt och fackmannamässigt sätt. Alla våra medarbetare är certifierade på området så du kan känna dig trygg i att vi arbetar med den bästa utrustningen och alltid med säkerheten i fokus. Förbättra hemmets eller företagets miljö – låt oss utföra en radonmätning i Göteborg,

Expert på allt som har med ventilation att göra

Oavsett om väljer att anlita oss för installation av FTX-ventilation, OVK-besiktning, radonmätning eller någon annan av våra tjänster lämnar vi kvalitetsgarantier. Vi är en flexibel firma som snabbt kan vara på plats och lyssnar på alla kunder – stora som små.

Välkommen att kontakta oss och låt oss bli din partner när det handlar om ventilation och relaterade tjänster i Göteborg.

VÄLKOMMEN

Välkommen till det trygga valet inom ventilation. Vi installerar FTX-system och åtar oss alla uppdrag inom ventilation i Stockholm till marknadens förmodligen mest attraktiva priser. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller offert.

KONTAKT

​​FTX Gruppen Sverige AB
Åvägen 24
412 51 Göteborg

Tel: 031-797 20 60

E-post: [email protected]

Allt inom ventilation i Göteborg – för en bättre inomhusmiljö